Ilmoittaudu

Syksyn 2021 ryhmät järjestetään koronatilanteen salliessa normaalisti!

Ilmoittautuminen tanssikurssille ja tietoa osallistujatiedoista

Tanssikurssille ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta. Palvelussa kysytään henkilätunnusta, koska Suomisport-palvelussa hallinnoidaan myös kilpailulisenssejä ja henkilötunnus toimii yksilöivänä tietona. Henkilötunnus on kuitenkin vain ja ainoastaan Suomisportin turvatussa tietokannassa, Voltan jäsenrekisterin hoitajat eivät pääse tähän tietoon käsiksi.

Ilmoittautuneen tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja ilmoittautuneille lähetetään tietoa ainoastaan heihin liittyvien kurssien tiedotteita. Lisäksi tilastotietoa käytetään Helsingin Kaupungin liikuntaviraston anomukseen, tänne listaamme osallistujamäärät aikuiset, nuoret, miehet ja naiset, sekä kotipaikkakunta. Henkilön nimitietoa ei välitetä lähtökohtaisesti Helsingin Kaupungille.

Kaikki kysymykset voi osoittaa sähköpostilla volta.ry@gmail.com

Kurssiajankohdat ja ilmoittautumislinkit

Paritanssin alkeiskursseja järjestetään suuren kysynnän vuoksi kaksi kappaletta. Voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään per kausi. Huomioi, että parin molempien osapuolten tulee ilmoittautua erikseen. Covid-19 tilanteesta johtuen osallistujamäärää on rajattu, suosittelemme vahvasti maskin käyttöä tunneilla ja väliin jääneitä opetuskertoja ei voi korvata toisella tunnilla.

Tarkemmat ajankohdat näet ilmoittautumislinkistä tai kalenterista.

Maanantai

Paritanssin alkeisryhmä aikuisille

  • Klo 18.00–19.30

Paritanssin jatkoryhmä aikuisille

  • Klo 19.30–21.00

Keskiviikko

Voltan vapaaharjoitukset

  • Klo 18.00–19.00

Kilpatanssin tekniikkaryhmä aikuisille

  • Klo 19.00–20.00

Torstai

Paritanssin alkeisryhmä aikuisille

  • Klo 18.00–19.30

Paritanssin harrastajaryhmä

  • Klo 19.30–21.00